978-83-02-10747-4
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Nowy
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności: 2009-10-15
Organizacja pracy w hotelarstwie. Technik hotelarstwa. Podręcznik cz.1
W podręczniku wyjaśniono podstawowe pojęcia dotyczące hotelarstwa. Sklasyfikowano i scharakteryzowano bazę noclegową, wyposażenie techniczne hotelu oraz rodzaje usług hotelarskich. Omówiono zadania, organizację i technikę pracy recepcji oraz służby parterowej. Ponadto przedstawiono podstawowe wymagania dotyczące kultury i etyki w hotelarstwie.Odbiorca: :
* Pola wymagane
lub Anuluj
ISBN | 978-83-02-10747-4 |
Autorzy | Tadeusz Tulibacki |
Liczba stron | 151 |
Rok wydania | 2009 |
Wydawnictwo | WSIP |
Seria wydawnicza | ORGANIZACJA PRACY W HOTELARSTWIE |
Oprawa | Broszurowa |