Organizacja pracy w hotelarstwie. Technik hotelarstwa. Podręcznik cz.1 Zobacz większe

Organizacja pracy w hotelarstwie. Technik hotelarstwa. Podręcznik cz.1

Dodaj do listy życzeń

978-83-02-10747-4

Wysyłka w ciągu 48 godzin

Nowy

W podręczniku wyjaśniono podstawowe pojęcia dotyczące hotelarstwa. Sklasyfikowano i scharakteryzowano bazę noclegową, wyposażenie techniczne hotelu oraz rodzaje usług hotelarskich. Omówiono zadania, organizację i technikę pracy recepcji oraz służby parterowej. Ponadto przedstawiono podstawowe wymagania dotyczące kultury i etyki w hotelarstwie.
T...

Więcej szczegółów

ISBN 978-83-02-10747-4
Autorzy Tadeusz Tulibacki
Liczba stron 151
Rok wydania 2009
Wydawnictwo WSIP
Seria wydawnicza ORGANIZACJA PRACY W HOTELARSTWIE
Oprawa Broszurowa
W podręczniku wyjaśniono podstawowe pojęcia dotyczące hotelarstwa. Sklasyfikowano i scharakteryzowano bazę noclegową, wyposażenie techniczne hotelu oraz rodzaje usług hotelarskich. Omówiono zadania, organizację i technikę pracy recepcji oraz służby parterowej. Ponadto przedstawiono podstawowe wymagania dotyczące kultury i etyki w hotelarstwie.
Treść uzupełniają liczne pytania i zadania do samodzielnego wykonania.

30 Innych produktów w tej samej kategorii