Usługi kelnerskie Kelner kwalifikacja T.10 podręcznik / REA Zobacz większe

Usługi kelnerskie Kelner kwalifikacja T.10 podręcznik / REA

Dodaj do listy życzeń

978-83-02-15040-1

Wysyłka w ciągu 48 godzin

Nowy

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu kelner, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.10 (Organizowanie usług gastronomicznych). Obejmuje tematy dotyczące usług gastronomicznych, zasad kalkulacji i rozliczania usług gastronomicznych, organizacji przyjęć okolicznościowych w zakładzie gastronomicznym, organizacji s...

Więcej szczegółów

ISBN 978-83-02-15040-1
Autorzy Alina Ziaja, Danuta Ławniczak, Renata Szajna
Liczba stron 368
Rok wydania 2015
Wydawnictwo WSIP
Oprawa Miękka
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu kelner, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.10 (Organizowanie usług gastronomicznych). Obejmuje tematy dotyczące usług gastronomicznych, zasad kalkulacji i rozliczania usług gastronomicznych, organizacji przyjęć okolicznościowych w zakładzie gastronomicznym, organizacji szkoleń i konferencji, organizacji przyjęć dyplomatycznych, usług cateringowych, systemów i programów komputerowych dla gastronomii, roli dobrych obyczajów w stosunkach międzyludzkich. Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na osiągnięcie zakładanych efektów kształcenia.

30 Innych produktów w tej samej kategorii