Technik organizacji usług gastronomicznych. Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu zawodowego Zobacz większe

Technik organizacji usług gastronomicznych. Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu zawodowego

Dodaj do listy życzeń

978-83-89184-33-7

Wysyłka w ciągu 48 godzin

Nowy

Zbiór zawiera 5 zestawów zadań, które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego (technik organizacji usług gastronomicznych). Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). Na końcu książki zamieszczone są odpowiedzi do wszystkich zadań....

Więcej szczegółów

ISBN 978-83-89184-33-7
Autorzy Elżbieta Żochowska
Liczba stron 160
Rok wydania 2010
Wydawnictwo FORMAT-AB
Oprawa Broszurowa
Zbiór zawiera 5 zestawów zadań, które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego (technik organizacji usług gastronomicznych). Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). Na końcu książki zamieszczone są odpowiedzi do wszystkich zadań.

30 Innych produktów w tej samej kategorii