978-83-02-10128-1
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Nowy
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności: 2012-12-29
Egzamin zawodowy. Kucharz małej gastronomii Testy i zadania z rozwiązaniami
Zbiór zawiera 10 zestawów zadań egzaminacyjnych na I i II część etapu pisemnego egzaminu (50 pytań sprawdzających wiadomości i umiejętności właściwe dla kwalifikacji w zawodzie kucharz małej gastronomii oraz 20 pytań dotyczących wiadomości i umiejętności związanych z zatrudnieniem i działalnością gospodarczą). W każdym zestawie znajdują się zadania...Odbiorca: :
* Pola wymagane
lub Anuluj
ISBN | 978-83-02-10128-1 |
Autorzy | Elżbieta Zakrzewska, Kamila Jachowicz |
Liczba stron | 120 |
Rok wydania | 2013 |
Wydawnictwo | WSIP |
Seria wydawnicza | EGZAMIN ZAWODOWY |
Oprawa | Broszurowa |