Egzamin zawodowy. Kucharz małej gastronomii Testy i zadania z rozwiązaniami Zobacz większe

Egzamin zawodowy. Kucharz małej gastronomii Testy i zadania z rozwiązaniami

Dodaj do listy życzeń

978-83-02-10128-1

Wysyłka w ciągu 48 godzin

Nowy

Zbiór zawiera 10 zestawów zadań egzaminacyjnych na I i II część etapu pisemnego egzaminu (50 pytań sprawdzających wiadomości i umiejętności właściwe dla kwalifikacji w zawodzie kucharz małej gastronomii oraz 20 pytań dotyczących wiadomości i umiejętności związanych z zatrudnieniem i działalnością gospodarczą). W każdym zestawie znajdują się zadania...

Więcej szczegółów

ISBN 978-83-02-10128-1
Autorzy Elżbieta Zakrzewska, Kamila Jachowicz
Liczba stron 120
Rok wydania 2013
Wydawnictwo WSIP
Seria wydawnicza EGZAMIN ZAWODOWY
Oprawa Broszurowa
Zbiór zawiera 10 zestawów zadań egzaminacyjnych na I i II część etapu pisemnego egzaminu (50 pytań sprawdzających wiadomości i umiejętności właściwe dla kwalifikacji w zawodzie kucharz małej gastronomii oraz 20 pytań dotyczących wiadomości i umiejętności związanych z zatrudnieniem i działalnością gospodarczą). W każdym zestawie znajdują się zadania z trzech grup standardów wymagań egzaminacyjnych. W zbiorze zamieszczono też przykłady dwóch zadań praktycznych ze wskazówkami do ich wykonania. Na końcu znajdują się klucze rozwiązań.

30 Innych produktów w tej samej kategorii