Kucharz małej gastronomi. Wyposażenie techniczne zakładów. Podręcznik Zobacz większe

Kucharz małej gastronomi. Wyposażenie techniczne zakładów. Podręcznik

Dodaj do listy życzeń

978-83-02-09178-0

Wysyłka w ciągu 48 godzin

Nowy

Podręcznik z serii „Kucharz małej gastronomii” jest przeznaczony do nauki przedmiotu wyposażenie techniczne.
Podręcznik obejmuje następujące tematy: instalacje elektryczne, wodno-kanalizacyjne oraz wentylacyjne, materiały konstrukcyjne w urządzeniach gastronomicznych, maszyny i urządzenia do obróbki wstępnej surowców, aparatura grzejna, aparatu...

Więcej szczegółów

ISBN 978-83-02-09178-0
Autorzy Wiesława Grzesińska
Liczba stron 144
Rok wydania 2013
Wydawnictwo WSIP
Seria wydawnicza KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMI
Oprawa Broszurowa
Podręcznik z serii „Kucharz małej gastronomii” jest przeznaczony do nauki przedmiotu wyposażenie techniczne.
Podręcznik obejmuje następujące tematy: instalacje elektryczne, wodno-kanalizacyjne oraz wentylacyjne, materiały konstrukcyjne w urządzeniach gastronomicznych, maszyny i urządzenia do obróbki wstępnej surowców, aparatura grzejna, aparatura chłodnicza, maszyny do mycia naczyń, transport wewnętrzny w zakładzie, urządzenia do sporządzania i ekspedycji napojów, wyposażenie uzupełniające oraz projektowanie zakładów gastronomicznych.

30 Innych produktów w tej samej kategorii