Kucharz małej gastronomi. Podstawy rachunkowości. Podręcznik Zobacz większe

Kucharz małej gastronomi. Podstawy rachunkowości. Podręcznik

Dodaj do listy życzeń

978-83-02-09405-7

Wysyłka w ciągu 48 godzin

Nowy

Podręcznik z nowej serii wydawniczej "Kucharz małej gastronomii" do nauki przedmiotu – podstawy rachunkowości, w zawodzie: kucharz małej gastronomii, na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej.
Autorka zapoznaje uczniów z podstawowymi pojęciami ekonomicznymi dotyczącymi przedsiębiorstwa gastronomicznego, uczy wypełniania dokumentacji rachunkowej w...

Więcej szczegółów

ISBN 978-83-02-09405-7
Autorzy Hanna Górska-Warsewicz
Liczba stron 268
Rok wydania 2012
Wydawnictwo WSIP
Seria wydawnicza KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMI
Oprawa Broszurowa
Podręcznik z nowej serii wydawniczej "Kucharz małej gastronomii" do nauki przedmiotu – podstawy rachunkowości, w zawodzie: kucharz małej gastronomii, na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej.
Autorka zapoznaje uczniów z podstawowymi pojęciami ekonomicznymi dotyczącymi przedsiębiorstwa gastronomicznego, uczy wypełniania dokumentacji rachunkowej w małych zakładach gastronomicznych. Omawia pojęcia odpowiedzialności majątkowej pracowników oraz efektywności planowanych inwestycji, a także sposoby posługiwania się kodeksem pracy. Przedstawia zasady organizacji pracy, rolę marketingu, rodzaje cen i marż, kalkulację cen sprzedaży.

30 Innych produktów w tej samej kategorii