Gospodarka i rachunkowość w gastronomii. Podręcznik Zobacz większe

Gospodarka i rachunkowość w gastronomii. Podręcznik

Dodaj do listy życzeń

978-83-02-08311-2

Wysyłka w ciągu 48 godzin

Nowy

Podręcznik polecamy uczniom technikum i szkoły policealnej do nauki przedmiotu gospodarka i rachunkowość przedsiębiorstw gastronomicznych, w zawodach: kelner, kucharz, technik organizacji usług gastronomicznych oraz kucharz małej gastronomii.
Zaprezentowany materiał obejmuje zagadnienia związane ze zjawiskami ekonomicznymi (gospodarką, dochodem,...

Więcej szczegółów

ISBN 978-83-02-08311-2
Autorzy Beata Urbańska, Zofia Mielczarczyk
Liczba stron 192
Rok wydania 2012
Wydawnictwo WSIP
Oprawa Broszurowa
Podręcznik polecamy uczniom technikum i szkoły policealnej do nauki przedmiotu gospodarka i rachunkowość przedsiębiorstw gastronomicznych, w zawodach: kelner, kucharz, technik organizacji usług gastronomicznych oraz kucharz małej gastronomii.
Zaprezentowany materiał obejmuje zagadnienia związane ze zjawiskami ekonomicznymi (gospodarką, dochodem, produkcją, rynkiem, popytem, podażą, inflacją, bezrobociem itp.). Autorki omawiają tworzenie różnego rodzaju podmiotów gospodarczych charakterystycznych dla gastronomii, środki gospodarcze przedsiębiorstwa gastronomicznego oraz organizację i działanie podmiotów gospodarczych i wybrane zagadnienia z rachunkowości.
Książka zawiera wiele przykładów - pomagających w zrozumieniu omawianych zagadnień, oraz pytań kontrolnych - ułatwiających powtórzenie materiału i utrwalenie zdobytych wiadomości.
Stan prawny 2012.

30 Innych produktów w tej samej kategorii