Technologia żywności. Podręcznik cz.3 Zobacz większe

Technologia żywności. Podręcznik cz.3

Dodaj do listy życzeń

978-83-02-07977-1

Wysyłka w ciągu 48 godzin

Nowy

Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów klasy III technikum technologii żywności oraz szkoły policealnej; zawód technik technologii żywności. Polecamy go również uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny - podstawy przetwórstwa żywności.
Część 3. podręcznika zawiera wiadomości z zakresu higieny produkcji żywno...

Więcej szczegółów

ISBN 978-83-02-07977-1
Autorzy Andrzej Jarczyk
Liczba stron 216
Rok wydania 2012
Wydawnictwo WSIP
Seria wydawnicza TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI
Oprawa Broszurowa
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów klasy III technikum technologii żywności oraz szkoły policealnej; zawód technik technologii żywności. Polecamy go również uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny - podstawy przetwórstwa żywności.
Część 3. podręcznika zawiera wiadomości z zakresu higieny produkcji żywności oraz gospodarki wodno-ściekowej i energetycznej w zakładach przetwórstwa spożywczego. Podano w nim również w zarysie najważniejsze wiadomości na temat przetwórstwa owoców i warzyw, przemysłu fermentacyjnego, przetwórstwa zbóż, surowców olejarskich i ziemniaków oraz przemysłu cukrowniczego.

30 Innych produktów w tej samej kategorii