Technologia żywności. Podręcznik cz.2 Zobacz większe

Technologia żywności. Podręcznik cz.2

Dodaj do listy życzeń

978-83-02-07976-4

Wysyłka w ciągu 48 godzin

Nowy

Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów klasy II szerokoprofilowego technikum technologii żywności oraz szkoły policealnej; zawód - technik technologii żywności. Polecamy go również uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny - podstawy przetwórstwa żywności.
W części 2. omówiono operacje i procesy jednostkowe w...

Więcej szczegółów

ISBN 978-83-02-07976-4
Autorzy Anna Dłużewska, Mieczysław Dłużewski
Liczba stron 420
Rok wydania 2008
Wydawnictwo WSIP
Seria wydawnicza TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI
Oprawa Broszurowa
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów klasy II szerokoprofilowego technikum technologii żywności oraz szkoły policealnej; zawód - technik technologii żywności. Polecamy go również uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny - podstawy przetwórstwa żywności.
W części 2. omówiono operacje i procesy jednostkowe wykonywane w technologii żywności oraz problemy związane z utrwalaniem żywności metodami termicznymi, przez odwadnianie, metodami chemicznymi i biologicznymi.

30 Innych produktów w tej samej kategorii