978-83-02-09149-0
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Nowy
Ten produkt nie występuje już w magazynie
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności: 2012-12-29
Zasady żywienia człowieka. Podręcznik
Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów klasy II i III technikum – do nauczania przedmiotu podstawy żywienia człowieka w zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego. Polecamy go również studentom studiów licencjackich na kierunkach: nauka o żywieniu, dietetyka, pielęgniarstwo, położnictwo i bromatologia.Odbiorca: :
* Pola wymagane
lub Anuluj
ISBN | 978-83-02-09149-0 |
Autorzy | Elżbieta Czarnowska-Misztal, Halina Turlejska, Hanna Kunachowicz |
Liczba stron | 255 |
Rok wydania | 2013 |
Wydawnictwo | WSIP |
Oprawa | Broszurowa |