Obsługa konsumenta. Podręcznik cz.2 Zobacz większe

Obsługa konsumenta. Podręcznik cz.2

Dodaj do listy życzeń

978-83-02-07845-3

Wysyłka w ciągu 48 godzin

Nowy

Książka jest przeznaczona dla uczniów szkół gastronomicznych i hotelarskich, kształcących w zawodach: kelner i kelner bufetowy, kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego.
Część druga zawiera wiadomości na temat zasad przygotowywania potraw przez kelnera w obecności konsumenta, omówiono techniki podawania gorących i zimnych napojów bezalk...

Więcej szczegółów

ISBN 978-83-02-07845-3
Autorzy Ryszard Jargoń
Liczba stron 198
Rok wydania 2009
Wydawnictwo WSIP
Seria wydawnicza OBSŁUGA KONSUMENTA
Oprawa Broszurowa
Książka jest przeznaczona dla uczniów szkół gastronomicznych i hotelarskich, kształcących w zawodach: kelner i kelner bufetowy, kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego.
Część druga zawiera wiadomości na temat zasad przygotowywania potraw przez kelnera w obecności konsumenta, omówiono techniki podawania gorących i zimnych napojów bezalkoholowych oraz napojów alkoholowych. Przedstawiono także organizację i obsługę różnego rodzaju przyjęć - bankietów, krótko scharakteryzowano kuchnie różnych narodów, omówiono rolę koktajlbaru w zakładzie gastronomicznym, obsługę gości hotelowych oraz systemy rozliczeń kelnerskich. Cenną pomocą dla ucznia będzie słownik zawodowy zamieszczony na końcu książki.

30 Innych produktów w tej samej kategorii