Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa Zobacz większe

Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa

Dodaj do listy życzeń

978-83-02-13632-0

Wysyłka w ciągu 48 godzin

Nowy

Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.12 (Organizacja usług dodatkowych w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przyjmowania i realizacji zamówień usług dodatkowych, ich organizowania, sporządzania odpowiedniej dokumentacji, rozróżniania kategori...

Więcej szczegółów

ISBN 978-83-02-13632-0
Autorzy Bożena Granecka-Wrzosek, Witold Drogoń
Liczba stron 304
Rok wydania 2013
Wydawnictwo WSIP
Oprawa Broszurowa
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.12 (Organizacja usług dodatkowych w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przyjmowania i realizacji zamówień usług dodatkowych, ich organizowania, sporządzania odpowiedniej dokumentacji, rozróżniania kategorii i form turystyki oraz klasyfikowania obiektów hotelarskich. Wiedza teoretyczna jest wsparta licznymi przykładami, dokumentami, ćwiczeniami i ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej zastosowania.

30 Innych produktów w tej samej kategorii