Technika w praktyce GIMN kl.1-3 podręcznik z ćw. / Zajęcia żywieniowe / podręcznik dotacyjny Zobacz większe

Technika w praktyce GIMN kl.1-3 podręcznik z ćw. / Zajęcia żywieniowe / podręcznik dotacyjny

Dodaj do listy życzeń

978-83-267-2243-1

Wysyłka w ciągu 48 godzin

Nowy

Publikacja zawiera 10 rozdziałów przedstawiających zagadnienia techniczne i technologiczne dotyczące żywienia człowieka. W ostatnim rozdziale Kulinarne zajęcia praktyczne zebrano przepisy możliwe do zrealizowania bez pracowni, w warunkach domowych. Treści przewidziano do realizacji w ciągu 30 godzin lekcyjnych, zgodnie z wymaganiami zapisanymi w...

Więcej szczegółów

ISBN 978-83-267-2243-1
Autorzy Ewa Uljasz, Katarzyna Wilczek
Liczba stron 116
Rok wydania 2015
Wydawnictwo NOWA ERA
Seria wydawnicza TECHNIKA W PRAKTYCE
Oprawa Miękka
Publikacja zawiera 10 rozdziałów przedstawiających zagadnienia techniczne i technologiczne dotyczące żywienia człowieka. W ostatnim rozdziale Kulinarne zajęcia praktyczne zebrano przepisy możliwe do zrealizowania bez pracowni, w warunkach domowych. Treści przewidziano do realizacji w ciągu 30 godzin lekcyjnych, zgodnie z wymaganiami zapisanymi w podstawie programowej przedmiotu zajęcia techniczne dla gimnazjum.

16 Innych produktów w tej samej kategorii