978-83-267-2243-1
Wysyłka w ciągu 48 godzin
Nowy
Ostatnie egzemplarze!
Data dostępności: 2015-07-17
Technika w praktyce GIMN kl.1-3 podręcznik z ćw. / Zajęcia żywieniowe / podręcznik dotacyjny
Publikacja zawiera 10 rozdziałów przedstawiających zagadnienia techniczne i technologiczne dotyczące żywienia człowieka. W ostatnim rozdziale Kulinarne zajęcia praktyczne zebrano przepisy możliwe do zrealizowania bez pracowni, w warunkach domowych. Treści przewidziano do realizacji w ciągu 30 godzin lekcyjnych, zgodnie z wymaganiami zapisanymi w...Odbiorca: :
* Pola wymagane
lub Anuluj
ISBN | 978-83-267-2243-1 |
Autorzy | Ewa Uljasz, Katarzyna Wilczek |
Liczba stron | 116 |
Rok wydania | 2015 |
Wydawnictwo | NOWA ERA |
Seria wydawnicza | TECHNIKA W PRAKTYCE |
Oprawa | Miękka |