Obsługa konsumenta. Podręcznik cz.1 Zobacz większe

Obsługa konsumenta. Podręcznik cz.1

Dodaj do listy życzeń

978-83-02-07844-6

Wysyłka w ciągu 48 godzin

Nowy

Książka jest przeznaczona dla uczniów szkół gastronomicznych i hotelarskich, kształcących w zawodach: kelner i kelner bufetowy, kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego.
Podano w niej podstawowe wiadomości na temat zakładów gastronomicznych - ich rodzajów, funkcjonowania, wyposażenia, zakresu świadczonych usług, rodzajów stanowisk oraz ...

Więcej szczegółów

ISBN 978-83-02-07844-6
Autorzy Ryszard Jargoń
Liczba stron 260
Rok wydania 2008
Wydawnictwo WSIP
Seria wydawnicza OBSŁUGA KONSUMENTA
Oprawa Broszurowa
Książka jest przeznaczona dla uczniów szkół gastronomicznych i hotelarskich, kształcących w zawodach: kelner i kelner bufetowy, kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego.
Podano w niej podstawowe wiadomości na temat zakładów gastronomicznych - ich rodzajów, funkcjonowania, wyposażenia, zakresu świadczonych usług, rodzajów stanowisk oraz systemów obsługi. Omówiono także sposoby wykonywania czynności porządkowych w zakładzie. Wyjaśniono rolę bufetu w zakładziegastronomicznym oraz techniki kelnerskie stosowane przy podawaniu różnego rodzaju dań (przekąsek, zup, dań zasadniczych i deserów oraz śniadań).

30 Innych produktów w tej samej kategorii