Mikrobiologia żywności. Podręcznik Zobacz większe

Mikrobiologia żywności. Podręcznik

Dodaj do listy życzeń

978-83-02-07135-5

Wysyłka w ciągu 48 godzin

Nowy

Książka jest przeznaczona dla uczniów II klasy technikum, zawód: technik technologii żywności, wszystkie specjalizacje, oraz dla uczniów I klasy szkoły zasadniczej, zawód: operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego.
Zawiera wiadomości z zakresu morfologii i fizjologii drobnoustrojów, wykorzystania ich w procesach technologicznych przemysłu...

Więcej szczegółów

ISBN 978-83-02-07135-5
Autorzy Emil Drewniak, Teresa Drewniak
Liczba stron 180
Rok wydania 2009
Wydawnictwo WSIP
Oprawa Broszurowa
Książka jest przeznaczona dla uczniów II klasy technikum, zawód: technik technologii żywności, wszystkie specjalizacje, oraz dla uczniów I klasy szkoły zasadniczej, zawód: operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego.
Zawiera wiadomości z zakresu morfologii i fizjologii drobnoustrojów, wykorzystania ich w procesach technologicznych przemysłu spożywczego, metod badawczych, wpływu czynników środowiska na drobnoustroje. Podano w niej opis wyposażenia i zasad pracy w pracowni mikrobiologicznej, poruszono również mikrobiologiczne aspekty higieny w przemyśle spożywczym.
Wydanie XIII poprawione i uaktualnione.

30 Innych produktów w tej samej kategorii